Yin Yang

Yin Yang-energieYin Yang. Energie in balans met de vuuropaal. Want de vuuropaal is een bijzonder krachtige steen die je kanalen voor meer creativiteit, passie, vertrouwen en sensualiteit opent. En daardoor zorgt voor Yin Yang.

Hoe bereik je yin yang

Merk je dat je te weinig vreugde, te weinig plezier ervaart op dit moment. Heb je het gevoel teveel op de rem te staan om je te uiten. Misschien niet durven je over te geven aan de liefde. Dan werkt de mooie vuuropaal bijzonder ondersteunend. Dee steen haalt de yin en de yang bij je naar boven.

Gevoelens loslaten die beperken

Je hoeft niet langer verlegen of angstig te zijn en je hoeft je evenmin te schamen. Gun jezelf zelf meer vreugde door gevoelens van het bewustzijn van jezelf los te laten. Want de vuuropaal weerspiegelt je heiligbeenchakra dat te maken heeft met je fysieke verlangens. Wat kan je doen om je sensueel te voelen van binnenuit? En wat kan je doen om de sfeer en de stemming te verhogen bij jezelf. Naar meer lef, durf en moed.

Bijvoorbeeld dansen op heerlijke muziek, of een kaarsjes branden. Maar je kunt ook kiezen om je tooien in kleurrijke kleren waarin je je energie voelt veranderen op een fijne manier. Hierdoor zal je zelfvertrouwen, toenemen naarmate jij je sensualiteit een kans geeft. Maar ook de balans in jezelf zul je voelen. Waardoor je met meer zelfvertrouwen durft te leven.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Yin en yang in balans brengen

Het is een prachtige tijd nu om je creatieve zelfexpressie door yin en yang in balans te brengen. Want de aartsengelen Haniël en Ariël worden met sensualiteit geassocieerd. Mediteer regelmatig met een vuuropaal. Zo geef je ruimte aan je gevoel om je creatieve, sensuele kant te ontdekken. Laat alle oordelen over hoe jij je laat zien in jouw sensuele kant los.

Verwar sensualiteit niet met seksualiteit

Sensualiteit in jezelf exploreren heeft te maken met het toelaten van diepere ervaringen via het lichaam. Want het is via ons lichaam dat we onze sensualiteit ervaren, beleven en laten zien. Een fijne manier is een online spiritueel consult, hetzij via bellen of chatten. Waarbij je samen met de spiritueel hulpverlener werkt aan je yin en yang. Je kunt hiervoor terecht op Waarzeggers.

Waarzeggers voorspellen