E-consult

E-consult. Een waarzegger bellen is makkelijk. Kwestie van de telefoon pakken en je toetst het nummer +319090144 in. Daarnaast is tegenwoordig een chat met een medium of paragnost ook razend populair. Maar wat als je de ruimte niet hebt om te kunnen bellen en chatten? Toch naarstig op zoek bent om je vragen die maar in je hoofd blijven malen, een antwoord op te kunnen krijgen! Dan is een E-consult een uitkomt.

E-consult WaarzeggersWat is een Emailconsult

Het zijn antwoorden op papier van een waarzegger. Waarbij deze niet online hoeft te zijn, als je jouw vragen wilt stellen. Hoe stel je vragen aan een medium of paragnost via email?

  • Je hebt  25,- aan credits nodig om een emailvragen te kunnen stellen
  • Credits schaf je aan in je account van waarzeggers.info
  • Heb je nog geen account, maak er dan een aan bij dit icoon Klantaccount Waarzeggers Staat rechts bovenaan op deze pagina
  • Nu kun je in een veilige omgeving credits aanschaffen
  • Tijd om jouw vragen te stellen
  • Klik op een van de waarzeggers hieronder. Die bieden E-consult aan
  • Stel je vragen, liefst zo duidelijk mogelijk
  • Geef namen en geboorte data mee
  • Download foto’s dit is gratis
  • Voor je gevoel klaar? Verzend de vragen naar de waarzegger
Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Hoe nu verder

Jouw taak zit er op en het door jou uitgekozen medium gaat jouw vragen in behandeling nemen. Jij krijgt binnen maximaal een dag of 2 een uitgebreide reading. Deze vind je in je account van Waarzeggers. Waarom duurt dit een dag of 2? Omdat er een kleine kans is, dat de door jou uitgekozen paragnost niet direct de tijd heeft, aan de slag te gaan met jouw emailvragen. Anderzijds het schrijven van een uitgebreide reading best wel even tijd in beslag neemt.

Want jouw vragen worden serieus genomen en met grote zorgvuldigheid door de waarzegger in behandeling genomen. Want onze consulenten realiseren zich maar al te goed, dat jij deze vragen niet voor niets stelt. Mediums en paragnosten zijn empathen. Die energie heel goed kunnen aanvoelen. Daarom weten ze precies wat er in jouw leven speelt.

Antwoorden in jouw account terug te vinden

Houd je account van Waarzeggers goed in de gaten. Want daar vind jij de reading terug. Mocht je behoefte voelen de waarzegger nogmaals te willen raadplegen? Dan kun je nog een E-consult aanvragen. Of je kiest voor bellen (klik op telefoontje) of chatten.Belconsult waarzeggers